Savonlinnan Kokoomuksen hallitus 2023

30.11.2022

Savonlinnan Kokoomus on valinnut sääntömääräisessä syyskokouksessa uuden hallituksen. Sen puheenjohtajana aloittaa Kokoomuksen kansanedustaehdokkaaksi jo aiemmin nimetty Janne Leinonen. 

 

Hallituksen jäseniksi valittiin lisäksi Pekka Turunen, Arto Koponen, Heli Pitkänen, Maija Rusanen, Mikko Sairanen, Panu Pankakari, Pirjo Falcksted, Timo Räisänen ja Jyri Koponen. Edellä mainituista Jyri Koponen on uusi nimi puolueen tärkeässä luottamustehtävässä. Koposella on takanaan mittava ura mm. Suomen Shell Aviation Oy:n palveluksessa ja sen myötä kattava kansallinen ja kansainvälinen verkosto. Hän jäi toimitusjohtajan tehtävästä eläkkeelle vuonna 2018.

 

Savonlinnan Kokoomuksen uusi hallitus aloittaa tilanteessa, jossa Kansallinen Kokoomus nauttii laajaa kansan luottamusta. Puolueen edustajat uskovat siihen, että puoleen positiiviselle, aktiiviselle ja uudistusmyönteiselle viestille löytyy kannatusta Savonlinnan seudulta ja laajemmin koko Itä-Suomesta.

 

”Jatkamme samoilla tärkeillä arvoilla, kuten vastuullisuus, turvallisuus, talouden tasapaino, työn kannustavuus ja yritysystävällinen toiminta. Paikallisesti vaikutamme Savonlinnan ja Mikkelin kahden sairaalan malliin ja uskomme roolimme korostuvan valtakunnallisella tasolla”, sanoo tuore hallituksen puheenjohtaja Janne Leinonen.